BENVINGUTS
va | es | it | en
15-12-2011
POTRIES INSTAL·LA SENYALITZACIÓ ESPECÍFICA PEL ALS CICLISTES

La senyalització interpreta paratges com el Riu Serpis, la Campina-Catorzena o el propi casc urbà del municipi.

L’Ajuntament de Potries continua desplegant el seu projecte de senyalització dels diferents recursos turístics del municipi, desprès de la ruta de l’aigua i dels edificis emblemàtics del municipi, aquest any li ha tocat el torn a la instal·lació d’un seguit de senyalització adreçada especialment al mon del Cicloturisme.

Amb la senyalització, s’ha creat una Ruta Cicloturitica amb 2 funcions. Per una banda connecta al municipi amb la CR-84 que transcorre paral·lela a la variant de l’Autovia del Morquí; i per altra crea una agradable ruta en bici, que òbviament també pot ser realitzada a peu, per alguns dels recursos del terme municipal. D’aquesta manera, s’inclouen pannells interpretatius, sobre el jaciment arqueològic de la Campina-Catorzena, sobre el Paisatge Natural del Riu Serpis, o sobre un dels elements característic del sistema agrícola saforenc: el cultiu de la taronja.

Una de les virtualitats dels pannells informatius, és que estan ubicats junt als mateixos camins, i poden ser llegits, pel seu disseny, sense abaixar de la bicicleta. A més inclou enllaços, que permetran, a finals d’aquest mes, connectar-se amb el mòbil a la informació “on-line” sobre el municipi.  

El Regidor de Promoció Econòmica, Joan Gràcia, comentava que “aquest projecte va nàixer en veure que ja existia un nombre important de visitants ciclistes al municipi, amb l’objectiu d’apropar-los els recursos, tant turístics, com de serveis, que tenien al seu abans a Potries. L’anunci per part de la Conselleria d’Infrastructures, la legislatura passada,  de la futura creació de la Xarxa Mallada de Carrils Bici a la nostra comarca, ens va fer apostar per aquest projecte, que ha comptat amb el suport de la Conselleria de Turisme, Cultura i Esport”.

      Més serveis i la “ruta urbana”

Juanfer Monzó, Alcalde de Potries, comentava que “aquesta actuació està dins d’un Pla de Desenvolupament Turístic i Econòmic, pel qual ha apostat l’Ajuntament des de fa anys, i no es tracta d’una actuació aïllada. En breu continuarem amb el complement de serveis adreçats als turistes en general i als ciclistes en particular, com ara aparcabicis, zones de descans i aigua potable i dutxes. Aquest serveis es distribuiran a l’interior del municipi creant una ruta urbana, que introduïsca als visitants dins del casc urbà i s’apropen als serveis de restauració i comerç de Potries”

Aquesta es la segona fase del projecte, que va començar amb la Ruta de l’Aigua, i que culminarà amb la 3a fase de la ruta urbana, que ja compta amb finançament previst dins el programa RURALTER-LEADER.

Potries 14 de desembre de 2011.

 

 
 

 

AVALEM JOVES PLUS

HORARI AUTOBUSOS

ART AL CARRER - TRIES ART - SANT BLAI 2018

PLA DE CREMES 2017-2018: Del'1 d'octubre al 30 de juny

CONEIX EL NIVELL DE PRE-EMERGÈNCIA D'INCENDIS I METEOROLÒGICA DE POTRIES

HORARI BIBLIOTECA I JUTJAT DE PAU

VOLS REBRE ELS BANS I AVISOS AL TEU TELÈFON? DESCARREGA’T LA APP “POTRIES REPORT” (EN PROVES)

HORARIS D'ATENCIÓ DE LES REGIDORIES

CONSULTEU EL PLÀ D'ACCIÓ MUNICIPAL D'ENERGIA SOSTENIBLE DE POTRIES

SEGUEIX-NOS A LES XÀRXES SOCIALS